Tectake 402197 záhradný krb – recenzia

Vonkajší krb sa radí medzi najpredávanejšie modely. V našom teste je však aj vďaka svojmu netradičnému dizajnu, ktorý ponúka kombinácia liatiny a oceľových plechov. Táto liatinová piecka nie je určená na grilovanie ani prípravu pokrmov. Ide o dekoratívny krb s komínom na terasu či do altánku.

Publikované: 08.08.2022
Aktualizované: 11.11.2022
Obsah článku:

Tectake 402197

Krb s komínom z oceľového plechu a liatiny, hmotnosť 15 kg, nie je vhodný na grilovanie, údenie ani pečenie

Pozrieť najlepšiu ponuku

Dokonalá atmosféra pokoja

Vďaka krbu Tectake 402197 môžete mať za veľmi rozumné peniaze imidžový krb s vysokou estetickou hodnotou. Vybavený je komínom a odnímateľným krytom, ktorý chráni oheň pred dažďom. Zároveň komín usmerňuje odvod spalín. Predná časť liatinového krbu je vybavená dvierkami s kovovou mriežkou. Tá bráni odletovaniu iskier a zároveň umožňuje pohodlne sledovať horiaci oheň. Krb umožňuje spaľovanie dreva, brikiet i drevného uhlia. Súčasťou balenia je kutáč.

Tectake 402197 recenzia

Jedinečný vzhľad

Celé liatinové kachle disponujú špecifickým vzorom, ktorý dotvára vintage dizajn a vytvára z krbu jedinečný kúsok. Veľmi efektívne výrobca vyriešil reguláciu vetrania, ktorá sa nachádza na čelnej strane pod dvierkami. Taktiež bočné úchyty v tvare kruhov sú detailom, ktorý vytvára tento estetický celok. Nechýba ani vyberateľný rošt na drevo. Výška krbu aj s komínom je 115 cm a celková hmotnosť je 15 kg.

Skúsenosti s Tectake 402197

Dizajn takéhoto krbu nie je pre všetkých a nie každému musí takýto rustikálny dizajn vyhovovať. Určený je pre ľudí, ktorí takýto štýl vyhľadávajú. Liatinový krb či kachle sú masívne a svojím dizajnom jedinečné. Spotrebitelia oceňujú detaily i veľmi zaujímavé vzorkovanie liatiny. Pozitívom je taktiež nízka cena. Krb je dostatočne veľký a vhodný na terasu či do altánku. Nechýba ani rošt na drevo či kutáč v balení. Výhľad na horiace drevo a plamene je vskutku zážitkom. Svojou jedinečnosťou dokáže tomu krbu konkurovať len unikátny model Blumfeldt Flame Locker, ktorá však má úplne iné tvary. Rovnako tak však plní predovšetkým účel ohrevu a dekorácie.

Recenzie a skúsenosti so záhradným krbom Tectake 402197
Zdroj: Heureka.sk

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Priaznivá cena
Dekoratívny dizajn
Kombinácia liatiny a ocele

Negatíva

Vzhľad nemusí vyhovovať každému
Bez grilovacieho roštu

Typ: krb s komínom ● Materiál: liatina + oceľový plech ● Gril: nie ● Udiareň: nie ● Pec: nie ● Rozmery (Ø x V): 44 x 115 cm ● Hmotnosť: 15 kg

Fotogaléria


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnotenie:
(80.8%)