Russell Hobbs 19270 parný hrniec – recenzia

Parný hrniec disponuje objemom troch parných nádob 9 litrov. Príkon 800 W ponúka dostatočný výkon. Spotrebič ponúka časovač s automatickým vypnutím a zvukovou signalizáciou. Súčasťou príslušenstva ja miska na ryžu aj držiak na vajíčka.

Publikované: 02.03.2021
Aktualizované: 22.04.2024
Obsah článku:

Russell Hobbs 19270

Cenovo dostupný model so zvukovou signalizáciou, automatickým vypnutím a telom z nerezovej ocele.

Pozrieť najlepšiu ponuku

Patrí medzi najpredávanejšie parné hrnce na slovenskom i českom trhu podľa portálu Heureka. Do nášho výberu sa dostal predovšetkým vďaka zaujímavej cene v pomere k funkcionalite a takisto vďaka pozitívnym recenziám zákazníkov. S objemom troch parných nádob – 9 litrov umožňuje pripraviť v pare dostatočné množstvo potravín. Príkon 800 W nie je prehnane vysoký a ponúkne dostatočný výkon. Používanie je teda šetrné aj s ohľadom na spotrebu elektrickej energie.

Russell Hobbs 19270 recenzia

Základné funkcie

Chýba funkcia udržiavania teploty či rozmrazovania, vystačiť si musíte s časovačom s automatickým vypnutím a zvukovou signalizáciou. Vodu do zásobníka je možné dolievať vďaka bočným otvorom bez demontáže nádob. Základný ovládací panel je z nerezovej ocele. Vo zvyšku konštrukcie ide o odolný plast, vrátane sitiek oddeľujúcich nádoby. Hladinu vody možno sledovať cez risku na čelnej strane parného hrnca. Súčasťou príslušenstva ja miska na ryžu aj držiak na vajíčka.

Skúsenosti s Russell Hobbs 19270

Cenová dostupnosť, veľkosť, jednoduchá manipulácia a údržba sú podľa spotrebiteľov hlavnými pozitívami tohto modelu. Parný hrniec Russell Hobbs odporúčajú na prípravu knedlí a parených buchiet, na svoje si prídu aj milovníci mäsa, rýb, ryže a zeleniny. Jediným výrazným mínusom je chýbajúce tlačidlo na vypínanie prístroja, treba ho vytiahnuť zo zásuvky.

Recenzie a skúsenosti s parným hrncom Russell Hobbs 19270

Parný hrniec Russell Hobbs 19270

Russell Hobbs 19270 ovládanie

Russell Hobbs 19270 dolievanie vody

Russell Hobbs 19270 časovač

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Časovač s automatickým vypnutím
Zvuková signalizácia po skončení cyklu
Miska na varenie ryže

Negatíva

Kratší napájací kábel
Chýba funkcia udržiavania tepla
Chýba funkcia rozmrazovania

Celkový objem: 9 l ● Počet nádob: 3 ● Príkon: 800 W ● Časovač: áno ● Displej: nie ● Materiál: plast + nerez ● Hmotnosť: 2,52 kg


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnotenie:
(82.6%)