Rossignol Kileo 51440 elektrický lapač hmyzu – recenzia

UV lapač hmyzu Rossingol z dielne francúzskeho výrobcu zaujme aj dizajnom, no predovšetkým perfektnými parametrami. Dosah zariadenia je až 80 m2 a poteší taktiež úsporná prevádzka, príkon je len 11 W. Návnadou pre hmyz je výkonná LED trubica s UV filtrom. Elektrická kovová mriežka sa elektrickými výbojmi stará o likvidáciu škodcov. Pre bezpečnosť je mriežka chránená ochrannou klietkou. Možné je elektrický lapač hymzu zavesiť alebo položiť do priestoru. Prevádzka je bezhlučná. Vhodný je do exteriéru i interiéru.

Publikované: 24.02.2022
Aktualizované: 24.02.2022
Obsah článku:

Rossignol Kileo 51440

Elektrický UV lapač hmyzu s mriežkou do priestoru s max. výmerou 80 m2, výkon 11 W

Pozrieť najlepšiu ponuku

Veľmi dobre dizajnovo i technologicky spracovaný elektrický UV lapač hmyzu s mriežkou, vďaka ktorému sa zbavíte otravných komárov, múch či ôs. Francúzsky výrobca ponúka veľmi estetické prevedenie lapača, dostatočný výkon a takisto tichú prevádzku. Vhodný je na vonkajšie i vnútorné použitie.

Skvelý dosah i výkon

Elektrický lapač hmyzu Rossignol z dielne francúzskeho výrobcu využíva výkonnú LED trubicu s UV filtrom. Toto ultrafialové svetlo a teplo dokáže veľmi rýchlo a efektívne prilákať hmyz rôzneho druhu. UV žiarovka s príkonom 11 W je chránená kovovou mriežkou, ktorá je vďaka zapojeniu do elektrickej siete nabitá elektrickým prúdom hmyz poľahky zneškodní. Mŕtve jedince padajú do zbernej nádoby. Ideálne je jeho použitie v exteriérových priestoroch, pretože jeho dosah je až 80 m2, čo je pre terasy, balkóny alebo altánky viac ako dostačujúci parameter. Navyše je lapač aj estetickým doplnkom.

Rossignol Kileo 51440 recenzia

Tichý chod a jednoduchá manipulácia

Chod lapača hmyzu je bezhlučný. Spotreba zariadenia je veľmi nízka. Použité nie sú ani žiadne chemické – odparovacie látky, likvidácia hmyzu je čisto realizovaná elektrickým napätím. Samotná kovová mriežka je ešte chránená aj ochrannou klietkou, aby sa zamedzilo priamemu kontaktu. Na zapnutie a vypnutie je k dispozícii jednoduchý spínač. V hornej časti sa takisto nachádza praktická plastová rukoväť, ktorou môžete zariadenie prenášať. Nie je však problém využiť ho ani na zavesenie na strop či stenu. Váži len 900 g.

Skúsenosti s Rossignol Kileo 51440

Hoci medzi spotrebiteľmi nejde o najpredávanejší model, dovolíme si konštatovať, že i napriek o niečo vyššej cene ponúka veľmi kvalitné prevedenie a skvelý výkon. LED trubica s ultrafialovým svetlom má dostatočný výkon a dokáže prilákať hmyz z okolia. Nádobu na zneškodnený hmyz je možné jednoducho vyprázdniť. Konštrukcia je spracovaná veľmi kvalitne a precízne. Takisto po dizajnovej stránke nenarúša priestor. Ak vás predsa len láka niečo menšie, skúste napríklad elektrický lapač hmyzu Tristar IV3704, kde rátajte s menším výkonom a nižšou efektivitou. Rossignol Kileo 51440 má skvelý dosah až 80 m2, pracuje bez chémie a bezhlučne. Vhodný je do interiéru i exteriéru.

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Dobrý dosah a bezhlučná prevádzka
Zaujímavý dizajn
Kvalitné prevedenie

Negatíva

Vyššia cena

Typ: elektrický UV lapač hmyzu s mriežkou ● Maximálny výkon: 11 W ● Pokrytie priestoru: 80 m2 ● Odolnosť: - ● Hmotnosť: 0,9 kg


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnotenie:
(80.8%)