Bosch ErgoMixx MFQ 36440 ručný mixér – recenzia

Ručný mixér s vysokým výkonom a až 5 rýchlostnými stupňami. Zaujme aj tichou prevádzkou a vysokou kvalitou spracovania. Bosch sa veľmi ľahko ovláda a vďaka pulznému spínaču dostanete z mixéra maximum výkonu. Veľmi dobre je na tom ručný mixér aj s ergonómiou.

Publikované: 02.03.2021
Aktualizované: 07.10.2022
Obsah článku:

Bosch ErgoMixx MFQ 36440

Výkonný 450 W motor je nečakane tichý, poradí si aj s hustým cestom a nechýba ani praktická odmerka.

Pozrieť najlepšiu ponuku

Porovnaniu a testovaniu sa nevyhol ani odbornými testami a zákazníkmi vychvaľovaný elektrický ručný mixér Bosch MFQ 36440 ErgoMixx. Jeho doménou nie je len príkon elektromotora 450 W a päť rýchlostných stupňov, ale tiež praktické príslušenstvo, ktoré Bosch dodáva. Nemecká kvalita sa ukázala aj na kvalite spracovania konštrukcie či príslušenstva. Horšie je na tom z nášho pohľadu len mixovacia noha s nerezovým nožom (slúži na sekanie i mixovanie). Tá je síce tepelne odolná, no CLICK systém nepôsobí práve najtrvácnejšie. Ale v tejto cenovej kategórii je to štandard.

Netradične tichý

Ručný mixér Bosch MFQ 36440 ErgoMixx sa ľahko ovláda a je veľmi tichý. Maximálna hlučnosť dosahuje úroveň len 74 dB. Rýchlosti majú plynulý nábeh a neobjavuje sa žiadne kmitanie. Pri používaní v našom teste pozitívne hodnotíme nielen funkcionalitu v podobe pulzného spínača, ale aj ergonomický tvar a tiež protišmykovú úpravu. Dĺžka sieťového kábla 1,3 metra je viac ako dostačujúca.

Bosch ErgoMixx MFQ 36440 recenzia

Šľahá aj mixuje

Šľahacie metly sú z nerezovej ocele, rovnako ako tie hnetacie, a je možné ich umývať v umývačke riadu. Šľahanie bielkov, tuhej šľahačky, liateho, lineckého alebo chlebového cesta. Ani jeden úkon nerobí mixéru Bosch MFQ 36440 ErgoMixx žiadny problém. Súčasťou príslušenstva je navyše aj 800 ml odmerka – nádoba. Víťazom testu sa ručný mixér Bosch stal zaslúžene. Pozornosť si zaslúži nielen pre hodnotené kritériá v našom teste, ale tiež pre pomer ceny, výkonu a kvality.

Skúsenosti s Bosch ErgoMixx MFQ 36440

Značku Bosch považujú používatelia vo všeobecnosti za kvalitnú. Ručný mixér Bosch ErgoMixx MFQ 36440 nie je výnimkou. Je veľmi tichý a výkonný, cena je primeraná, príslušenstvo potešujúce a ovládanie jednoduché. Jediný mínusový bod si od používateľov tento model vyslúžil za plastovú nohu na nadstavci na mixovanie.

Recenzie a skúsenosti s rucným mixérom Bosch ErgoMixx MFQ 36440

Zdroj: Heureka.sk

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Dostatočný výkon
Mixuje, šľahá, miesi aj seká
Pomer cena/kvalita/výkon

Negatíva

Menej kvalitný plastový nadstavec na sekanie

Príkon: 450 W ● Počet rýchlostí: 5 ● Pulzný spínač: áno ● Hlučnosť: 74 dB ● Dĺžka kábla: 1,3 m ● Hmotnosť: 1 300 g ● Miska/odmerka: odmerka 800 ml

Fotogaléria


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnotenie:
(81.2%)