Bosch MUM 58259 kuchynský robot – recenzia

Hoci disponuje menšou miešacou nádobou len 3,9 litra, vybavený je bohatým príslušenstvom. Kuchynský robot Bosch si poradí s tuhými cestami, pomelie mäso, pokrája, poseká a nechýba ani praktický mixér. 1 000 W elektromotor má plynulú reguláciu výkonu – 7 stupňov. Vďaka tomu ponúknw vysoké otáčky a veľmi efektívny 3D planetárny systém miešania.

Publikované: 08.04.2021
Aktualizované: 15.04.2022
Obsah článku:

Bosch MUM 58259

1 000 W elektromotor s plynulou reguláciou výkonu – 7 stupňov, 3,9-litrová miešacia nádoba, 3D planetárny systém miešania, bohaté príslušenstvo.

Pozrieť najlepšiu ponuku

Tentoraz sme v našom odporúčaní vsadili na kompaktného kuchynského robota, ktorý je však nielen skladný, ale aj praktický. Kvalita značky Bosch sa netýka len výkonu elektromotora 1 000 W, ale aj kvality spracovania a efektivity práce. Vďaka celokovovej prevodovke a 7 rýchlostiam je 3D planetárny systém miešania maximálne efektívny. Elektronická regulácia otáčok je plynulá (pozvoľný nábeh motora), rameno je polohovacie a chod je veľmi tichý. Príkonom sa rozhodne netreba nechať zmiasť, výkon nechýba a pulzný spínač dokáže proces prípravy ešte poriadne urýchliť. Miešať, mixovať, šľahať či miesiť chlebové alebo liate cesto – na tieto úkony sa v podaní kuchynského robota Bosch MUM 58259 môžete absolútne spoľahnúť.

Dôkladné miešanie

Je faktom, že by si Bosch zaslúžil väčšiu nádobu, pretože 3,9 litra (1,9 kg tuhého cesta – 2,7 kg liateho cesta) je niekedy žalostne málo. Je to však daň za rozmery a kompaktnosť, ktorú robot prináša. Veko disponuje aj otvorom. Vysoko kladne odborné testy hodnotili aj fakt, že po stranách nádoby neostávali žiadne ingrediencie, čo je nedostatok u mnohých konkurenčných modelov. Bosch tak ponúkne vždy kvalitné výsledky prípravy. Okrem toho je k dispozícii v rámci vybavenia aj ďalšie príslušenstvo. Napríklad mlynček na mäso, mak, nadstavec na cukrovinky, nadstavce na sekanie, krájanie, lis na citrusy a v neposlednom rade aj plastový mixér (1,25 litra) pre prípravu polievok a nápojov. Samozrejmosťou je aj metlička, miešacia metla a hnetací hák. Na príslušenstvo dostanete aj praktickú taštičku.

Bosch MUM 58259 recenzia

Kompaktný model

Praktickou vychytávkou je napríklad aj úložný priestor pre napájací kábel. Manipulácia a ovládanie kuchynského robota Bosch je úplne jednoduché. Vyklápacie rameno so systémom EasyArmLift zdvihnete miernym tlakom a nadvihnutím. O tom, že je prístroj v prevádzke, vás informuje aj LED indikátor. Platforma je vybavená protišmykovými nožičkami, čo napomáha k lepšej stabilite prístroja. Kuchynský robot Bosch je vybavený aj ochranou proti preťaženiu. S hmotnosťou len 7,4 kg patrí kuchynský robot medzi najkompaktnejšie modely. Medzi kompaktné kuchynské roboty patrí i Klarstein Bella Elegance. Bosch ponúka perfektný pomer ceny a kvality – plusom je aj široké príslušenstvo. Spotrebitelia ocenili taktiež tichý chod, dizajn a kvalitu spracovania, ktorú Bosch prináša.

Skúsenosti s Bosch MUM 58259

Výborný motor, efektívne miešanie, rýchle krájanie a strúhanie, kvalita za rozumnú cenu sú podľa spotrebiteľov hlavné plusy kuchynského robota Bosch MUM 58259. Plusom je aj pestré príslušenstvo. Ako mínus uviedli iba chýbajúcu miešaciu lyžicu so silikónovou gumou v balení.

Recenzie a skúsenosti s kuchynským robotom Bosch MUM 58259
Zdroj: Heureka.sk

Recenzie a skúsenosti s kuchynským robotom Bosch MUM 58259 na Alze
Zdroj: Alza.sk

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Jednoduché ovládanie a kompaktnosť
Výkonný motor s kvalitnými prevodmi
Pomer cena a výkon

Negatíva

Menšia nádoba
Jemnejší posun pri väčšom množstve tuhého cesta

Príkon elektromotora: 1 000 W ● Počet rýchlostí: 7 ● Objem hlavnej nádoby: 3,9 l ● Hlavné funkcie: šľahanie, miesenie, miešanie, strúhanie, krájanie, mixér, mletie mäsa, lis na citrusy ● Hmotnosť: 7,4 kg

Fotogaléria


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnotenie:
(81.4%)