Yato YT-38841 gola sada – recenzia

Profesionálna gola sada zo strednej cenovej kategórie. Súprava Yato YT-38841 je lacnejšou verziou súpravy Neo Tools 08-681. Svojím obsahom, ktorý pozostáva z 216 dielov presvedčí aj náročných záujemcov, vrátane profesionálov. Využijete ju v domácej dielni, ale aj v profesionálnom servise automobilov a mechanických služieb. Gola sada Yato sa stane vaším pomocníkom, ktorý si poradí s takmer akoukoľvek skrutkou a to aj na ťažšie dostupných miestach.

Publikované: 27.10.2022
Aktualizované: 27.10.2022
Obsah článku:

Yato YT-38841

216-dielna oceľová gola sada so štvorhranmi 1/2", 1/4" a 3/8" a veľkosťami hlavíc 4 – 32 mm

Pozrieť najlepšiu ponuku

Kvalita materiálu

Nástroje gola súpravy tejto značky sú vyrobené z vysoko odolnej chróm-vanádiovej ocele CrV. Súprava umožňuje vykonávať rôzne úlohy v rámci povoľovania a uťahovania spojov rôznych rozmerov, pričom zvláda aj úkony vyžadujúce si vysoké zaťaženie. Samozrejmosťou je kufrík, v ktorom aj napriek vysokému počtu dielov je všetko prehľadne uložené. Plastový kufrík má však svoje nedostatky, niektoré nástroje v ňom nemusia držať dostatočne pevne.

Yato YT-38841 recenzia

Obsah sady

V balení nájdete rôzne nadstavce pre veľkosti 1/2”, 1/4” a 3/8”, dlhé nadstavcetrhákyskrutkovač, predĺženia, nadstavce na sviečkyzlamovacie kĺbyadaptéry na bity, bity v rôznych veľkostiach a typoch, očkoploché kľúče a 3 račne. Tie majú ergonomickú gumenú rukoväť a 72 zubov. Bity sú vyrobené z pevnej ocele S2 a nadstavce sú vybavené systémom AS – Drive, zvyšujúce maximálny krútiaci moment o 25 percent.

Skúsenosti s Yato YT-38841

Gola sady značky Yato sú u spotrebiteľov veľmi obľúbené. Nasvedčujú tomu aj mnohé pozitívne recenzie. V nich sa často skloňuje kvalita náradia, ktorá je pomerne vysoká. Taktiež je plusom množstvo dielov, ktoré sa nachádza v sade. Medzi spokojnými názormi sme našli aj nevýhodu, ktorou je nie príliš kvalitný kufrík. Podľa zákazníkov v ňom jednotlivé diely nedržia pevne a často vypadávajú. Inými nevýhodami však nedisponuje a tak ho v závere hodnotíme kladne. Cena síce nie je najnižšia, no vzhľadom na bohatú výbavu môžeme konštatovať, že ide o rozumne investované peniaze.

Recenzie a skúsenosti s gola sadou Yato YT-38841
Zdroj: Heureka.sk

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Množstvo dielov
Kvalitné spracovanie
Cena/kvalita

Negatíva

Menej kvalitný kufrík

Počet dielov: 216 ● Veľkosť štvorhranu: 1/2”; 1/4”, 3/8” ● Veľkosť hlavíc: 4 – 32 mm ● Materiál: oceľ ● Hmotnosť: 12 kg ● Rozmery kufríka: 35 x 11 x 50 cm

Fotogaléria


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnotenie:
(82.8%)