Cattara Santorin 13010 záhradné prenosné ohnisko – recenzia

V prípade tohto modelu ide o záhradné ohnisko kompaktného charakteru so zaujímavým, elegantným dizajnom, ktorý svojím čiernym náterom zapadne do akokoľvek koncipovanej záhrady. V porovnaní s Blumfeldt Savage 2.0 je podstatne ľahšie prenosné, a teda ho môžete umiestniť do záhrady, na dvor či priamo na terasu. S priemerom 66,5 cm patrí k menším záhradným ohniskám, čo je veľmi prínosné z hľadiska priestoru, ktorý zaberá, či už priamo v mieste využitia alebo počas uskladnenia mimo sezóny.

Publikované: 05.12.2022
Aktualizované: 25.04.2024
Obsah článku:

Cattara Santorin 13010

Oceľové záhradné ohnisko s hmotnosťou 12 kg, ako palivo sa používadrevo, využiteľné ako gril, grilovací rošt s kutáčom v balení

Pozrieť najlepšiu ponuku

Oceľová konštrukcia a zaručená stabilita

Konštrukcia záhradného ohniska je zhotovená z kvalitnej ocele s vysokoteplotným čiernym, resp. medeným náterom s dôkladnou povrchovou úpravou. Štyri pevne osadené nohy sa starajú o bezpečné a stabilné umiestnenie ohniska na akomkoľvek rovnom povrchu. Celková výška 30 cm môže odradiť pre riziko prepálenia terénu pod ohniskom, no to sa dá zabezpečiť zakúpením ochranného štítu. Výhodou je špeciálne tvarovaný poklop s pletivom slúžiaci ako ochrana pred iskrami. Zvyšuje sa tak bezpečnosť i pohodlie počas využívania záhradného ohniska.

Cattara Santorin 13010 recenzia

Skúsenosti s Cattara Santorin 13010

Oceľové ohnisko je využiteľné vo forme grilu, na čo myslel aj výrobca, a do balenia priložil rošt s priemerom 61 cm. Počas grilovania je však pre umelecký dizajn stien ohniska ťažšie sledovateľný stav ohňa, no v tme vytvára zaujímavé obrazce, čo môže byť z hľadiska estetickosti veľmi príjemným bonusom. V cene tovaru zakúpite tiež kutáč a poklop na zabezpečenie ohňa a iskier. Ak teda hľadáte malé, funkčné ohnisko do záhrady, ktoré bude slúžiť aj ako dekoratívny doplnok, Cattara Santorin 13010 je určený práve pre vás.

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Kvalitný materiál
Stabilné ohnisko
Príslušenstvo v cene (rošt, kutáč)

Negatíva

Ťažšie sledovať a kontrolovať oheň cez ozdobné steny ohniska
Nie sú úchyty na rošt pre ľahšiu manipuláciu

Materiál: kvalitná oceľ ● Priemer ohniska: 66,5 cm ● Hmotnosť: 12 kg ● Využiteľné palivo: palivové drevo ● Tvar: misa ● Využitie: otvorený oheň, gril ● Príslušenstvo: oceľový rošt (priemer 61 cm), kutáč, lapač iskier


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnotenie:
(81.8%)