Lund 99649 hybridný gril – recenzia

Hybridný gril Lund 99649 ponúka dve grilovacie plochy s rozmermi 47,5 x 38 cm. V oboch poklopoch sú integrované teplomery, čo umožňuje regulovať teplotu. Horáky su kryté, vďaka aromatizéru môžete aj pri grilovaní na plyne dosiahnúť vôňu ako pri grilovaní na uhlí. Ohnisko má dve pozinkované misky.

Publikované: 08.10.2021
Aktualizované: 09.02.2022
Obsah článku:

Lund 99649

Dve grilovacie plochy s rozmermi 47,5 x 38 cm, integrované teplomery v oboch poklopoch, tri plynové horáky, elektrické impulzné zapaľovanie, odkladacie priestory.

Pozrieť najlepšiu ponuku

Kombinovaný gril na uhlie a plyn je určený pre nerozhodných alebo pre tých, ktorí chcú byť vždy pripravení. Ak nemáte čas zakladať oheň, jednoducho zapálite plynové horáky a môžete plnohodnotne grilovať. Hybridný gril Lund 99649 má k dispozícii dve rovnako veľké plochy na grilovanie 47,5 cm x 38 cm. Začneme časťou, kde sa nachádzajú tri plynové horáky s celkovým výkonom 8,4 kW. Kvalitná výhrevnosť je tak zaručená. Horáky sú kryté a v prípade grilovania na plyne môžete využiť aj aromatizátor, aby pokrmy dostali skutočnú vôňu grilovania. Pod plynovými horákmi sa nachádza odkvapkávacia miska na tuk. Zapaľovač je integrovaný v gombíkoch, každý horák má samostatnú reguláciu. V samostatnom poklope je integrovaný teplomer.

Dve pozinkové misky

Plocha určená na grilovanie na uhlí alebo na dreve je rovnako veľká. Takisto sa tu nachádza pochromovaný oceľový rošt. Výhrady niektorých spotrebiteľov smerovali práve k roštom, ktoré sú údajne veľmi náchylné na teplotu a rýchlo menia svoj tvar. V poklope je taktiež integrovaný teplomer. Výšku roštu nemožno regulovať. Ohnisko má dve misky, ktoré sú pozinkované. Výšku ohniska nemožno regulovať. Samostatnú odkvapkávaciu misku má aj grilovacia plocha. Po oboch stranách sa nachádzajú sklápateľné poličky/stolíky, ktoré môžete využiť na náradie alebo na uloženie pokrmov. Pod grilovacími plochami sa nachádza na ľavej strane uzatvárateľný priestor, napríklad pre uskladnenie uhlia alebo iného príslušenstva – na pravej strane sú dve police.

Lund 99649 recenzia

Kvalitné spracovanie

Konštrukcia 31,6 kg vážiaceho grilu je na kolieskach a manipulácia tak nie je žiadny problém. Pochváliť musíme u výrobcu aj kvalitu spracovania. Jednotlivé diely do seba dobre zapadajú a s montážou mať problém určite nebudete. Steny grilu nie sú najhrubšie, no práškovo lakovaná oceľ pôsobí veľmi kvalitným dojmom. Rúčky a ďalšie prvky sú pochrómovné, čo zvyšuje odolnosť materiálov a aj po dizajnovej stránke to grilu dodáva štýl.

Skúsenosti s Lund 99649

Gril Lund 99649 nie je spotrebiteľmi hodnotený veľmi často. Z tých málo recenzií produktu však vyplýva, že ide o ľahký a komfortný produkt, avšak s pomerne nekvalitnými roštami na uhlie, ktoré sa pri vyššej teplote ohýbajú.

Recenzie a skúsenosti s hybridným grilom Lund 99649
Zdroj: Heureka.sk

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Miska na uhlie aj miska na tuk
Masívna konštrukcia
Dostatočný výkon horákov

Negatíva

Menej kvalitné rošty – ohyb materiálu po zahriatí

Rozmery grilovacej plochy: 47,5 cm x 38 cm + 47,5 cm x 38 cm ● Počet plynových horákov: 3 ● Materiál roštu: pochrómovaná oceľ ● Materiál konštrukcie: práškovo lakovaná oceľ ● Rozmery konštrukcie: 99,5 x 153,5 x 52,8 cm (VxŠxH) ● Hmotnosť: 31,6 kg ● Integrovaný teplomer: áno/2x

Fotogaléria


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnotenie:
(81.2%)